Gislaveds kommun anordnar Fokus hållbarhet mellan 17-23 oktober

Gislaveds kommun skriver på sin hemsida ”Temaveckan ”Fokus hållbarhet” ersätter Hälsoveckan för att gå i linje med kommunens arbete som framöver inriktas mot en hållbar utveckling. Loggan för Fokus hållbarhet symboliserar precis detta. När ekonomisk (blå färg), ekologisk (grön färg) och social (rosa färg) hållbarhet uppfylls, skapas en hållbar utveckling (vit färg). En hållbar utveckling har en avgörande betydelse för det demokratiska samhället och är helt nödvändig ur ett samhällsekonomiskt perspektiv. I ett hållbart samhälle lever vi inom naturens ramar samtidigt som alla människors grundläggande behov tillgodoses. Med Fokus hållbarhet vill vi arbeta för ett ökat samhällsengagemang, en god hälsa och ökad livskvalitet. Vi vill tillvarata kommunens mångfald genom att rikta aktiviteter till alla målgrupper samt skapa mötesplatser för våra kommuninvånare”.

Vissa aktiviteter sker i samarbete med Naturskyddsföreningen. Klicka på länken nedan för att se programmet för veckan.

http://www.gislaved.se/download/18.70399d27157572ba5ec3725/1474974454218/Program+f%C3%B6r+fokus+h%C3%A5llbarhet.pdf

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.