De vilda blommornas dag 19 juni

Plats: Vi träffas vid Arnåsholms bygdegård kl 10.00

Den 19 juni går tusentals människor på blomstervandringar i Sverige, Norge, Finland, Island och Danmark. Följ med oss till Arnåsholm där Volker kommer att guida oss i våran vackra natur. Ta gärna med fika och kläder efter väder. Inga förkunskaper behövs, men ta gärna med en Flora om du har. Det kostar inget att delta.

 

Kommentera

2 thoughts on “De vilda blommornas dag 19 juni

  1. Hej på er i naturskyddsföreningen. Jag har varit med i er förening i många år men har nu lämnat den samma om jag ser rätt på alla de tidningar jag har, för naturskyddsföreningens tidning finns inte med bland dem. Som medlem i andra miljö och naturföreningar kan jag kanske följa med i alla fall. Kostar det i så fall. Jag kan i så fall gå med igen. Jag väljer då att gå ur de föreningar som ej gagnar mitt intresse för att följa med i naturen. Det är ju trevligt med sällskap och jag är intresserad ab bland annat blommor. Var ligger Armåsholm?

    • Alla är välkomna medlemmar och icke medlemmar. Det kostar inget . Arnåsholm ligger mellan Burseryd och Gislaved. Välkommen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.